Superhelden zijn het, al die kinderen die een ernstige (chronische) aandoening hebben. Veelal verblijven zij regelmatig in het ziekenhuis en moeten vervelende behandelingen ondergaan. De wens van deze kinderen is natuurlijk gezond zijn, maar daar hebben wij geen invloed op. Wel kan Stichting Kanjer Wens deze kinderen een dag bezorgen waardoor zij even niet aan hun ziekte hoeven te denken en een andere wens in vervulling zien gaan. Dit door middel van 65 vrijwilligers!

Op 11 maart verwacht de organisatie van de Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk een meisje die een prachtige dag gaat beleven op deze beurs. Haar grootste droom is om Rapalje te ontmoeten en om een dag als V.I.P. over de beurs te gaan. Daarna wordt er door Trattoria MAXIMO in de Tollensstraat in Rijswijk een maaltijd geserveerd voor het gezin van vier personen, omdat zij gek is op spaghetti. Dankbaar zijn wij voor de hulp van alle partijen die ervoor zorgen dat dit meisje een fantastische dag beleefd! Wij danken Rapalje en Trattoria Maximo voor de medewerking en sponsoring voor deze dag!

Voor meer informatie over Stichting Kanjer Wens, kijk op https://kanjerwens.nl/ en voor een heerlijke Italiaanse maaltijd, kijk op http://www.trattoriamaximo.nl/nl/.